Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

2012, οι τίτλοι του Τέλους...

Ασχέτως της τεχνολογικής και επιστημονικής προόδου των τελευταίων χρόνων αλλά και της συνεχούς έρευνας και διεύρυνσης των γνώσεων του ανθρώπου ακόμα και στα ιδιότροπα και εξωπραγματικά φαινόμενα του σύμπαντος, οι τρύπες της επιστημονικής γνώσης προβάλλονται εν μέρει μέσω των προφητειών περί του 2012. Εκστασιασμένοι προφήτες μας προειδοποιούν ότι ο κόσμος θα καταστραφεί εν έτη 2012 και μάλιστα πρίν προλάβουμε να εορτάσουμε τα Χριστούγεννα(21 Δεκεμβρίου). Το τέλος ως φαίνεται είναι και αχάριστο!(μυστικές πληροφορίες που μας έρχονται από σκοτεινούς κύκλους λέγουν ότι οι γαλοπούλες ήδη πανηγυρίζουν για την εξέλιξη αυτή και προβλέπουν την εκδίκηση των, το πώς είναι ακόμα άγνωστο).

Το γεγονός ότι και στο παρελθόν έχουν διαψευστεί παρόμοιες προφητείες είναι απλά τυχαίο! Όπως για παράδειγμα τον Φεβρουάριο του 1962 όπου Ινδοί αστρολόγοι είχαν προβλέψει την συντέλεια του κόσμου για την 4η μέρα του μηνός αυτού. Μόλις ήρθε, το τέλος μας έστησε στο ραντεβού του. Κάτι ανάλογο, από διαφορετική αιτία προβλέφθηκε και για τις 10 Μαρτίου του 1982 αλλά και πάλι το τέλος του κόσμου ασυνεπές στο ραντεβού που έκλεισε με τους ανθρώπους. Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα που δεν θεωρώ πρέπον να αναφέρω καθότι είναι βαρετό να απαριθμήσω όλα τα στησίματα, μας ντροπιάζει ως είδος.

Το 2012 είναι κάτι το διαφορετικό, όμως. Τότε αναμένεται εκτός από τον κλασικό λόγο δηλαδή το ημερολόγιο των μάγια που θέτει το τέλος του κόσμου στην προαναφερθείσα χρονική στιγμή, να συμβούν και άλλα φυσικά και εν τέλει καταστροφικά φαινόμενα εις τον άμοιρο πλανήτη μας. Κάποια απ αυτά για να γίνομαι και πιο πρακτικός αλλά και ενημερωτικός είναι πχ η σύγκρουση της Γης με έναν άλλον –άγνωστο- πλανήτη ή μία πλανητική ευθυγράμμιση που θα επιφέρει καταστροφικούς σεισμούς ή ακόμα και γεωμαγνητική αλλαγή των πόλων της γης και άλλα πολλά.
Μπορεί και να γίνουν όλα μαζί, το θέμα εξετάζεται επισταμένως από όλους τους προφήτες μας. Κάντε τα αδύνατα δυνατά για να ζήσετε τα επόμενα λίγα χρόνια που απομένουν ευτυχισμένα εσείς και οι γύρω σας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2012!! Για πάντα στον ΠΑΟΚ, στην κυριολεξία.

Μην αναλώνεστε στις καθημερινές και ασήμαντες στεναχώριες της ζωής , η ζωή είναι πράγματι μικρή(3 ετών). Βέβαια μπορείτε να επιλέξετε από την συντέλεια του κόσμου όποια θεωρία ή προφητεία (εδώ που φτάσαμε λίγη σημασία έχουν οι λέξεις) επιθυμείτε και δεν είναι αναγκαίο να δεχτείτε τα πάντα. Όπως προαιρείσθε λοιπόν.

Πάντως καλό είναι να αναφέρουμε και τον αντίλογο στην όλη ιστορία. Όχι βέβαια τις ηλιθιότητες κάποιων επιστημόνων που λένε ότι αυτά είναι φαντασιώσεις και ότι καταστροφικά φυσικά φαινόμενα είναι δυνατόν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή από κατανοητές επιστημονικά αιτίες. Αλλά από τον Μέγιστο Ορθολογιστή Ελ-ΛΙΑΚΟ ο οποίος θεωρεί ως φυσικός(τώρα το θυμήθηκε ότι είναι) δεν θα γίνει τίποτα απολύτως. Ο Ελ-Λιάκο προφητεύει το τέλος για το 2024 αν θυμάμαι καλά. Μέχρι τότε θα έχει κάνει αμύθητη περιουσία και λίγοι θα τον θυμούνται. Όμως το έξυπνο πουλί από το 2012 πιάνεται. Οι θεωρίες του προφήτου μας θα δοκιμαστούν την εν λόγω χρονιά όπως και οι προφητείες Ορθοδόξων μοναχών περί αντιχρίστου και χαράγματος(666) των απίστων. Διότι και οι δούλοι του θεού θα χαραχθούν σύμφωνα με τον «αποκαλυπτή» μας Ιωάννη. Μάλλον πρέπει να βιάζονται και ο διάολος αλλά και ο παντοδύναμος. Όπως βιάστηκε να μας κάνει (σε 7 μέρες) το ίδιο κάνει και για να μας καταστρέψει, ξαφνικά ύστερα από χιλιάδες χρόνια θυμήθηκε ότι έχει κάποιους λογαριασμούς με τους θνητούς.

Παρακολουθώ τις εξελίξεις από εκπομπές όπως του Χαρδαβέλλα που ξέρουν από δημοσιογραφία και ειδικώς τα επιστημονικά ζητήματα όσο κανένας άλλος. Ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να γνωρίζει τα πάντα ακόμα και το τέλος του είδους του. Οι πιθανότητες για να πέσει ένας μετεωρίτης στη Γη είναι 1/20000. Το 80% των ουράνιων σωμάτων είναι γνωστά στην επιστημονική κοινότητα και οι πορείες αυτών δεν φαίνεται να είναι προς τον πλανήτη μας. Το υπόλοιπο 20% είναι άγνωστο. Μην φοβάστε όμως για τώρα, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Οι αστεροειδείς και οι μετεωρίτες ακόμα κι αν προσπαθήσουν να κινηθούν προς τη Γη, είναι ενήμεροι για τις προφητείες των ανθρώπων και θα κάνουν υπομονή μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου του 2012, όπου και θα αποφασίσουν να πέσουν μια και καλή ώστε να εξαφανιστεί το είδος που μολύνει με τεράστια βλακεία το σύμπαν.