Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σεραφείμ: " Πράκτορες των σιωνιστών όλοι"!


Τα επίσημα λόγια που βγαίνουν από τα χείλη εκπροσώπων του Θεού έχουν μεγάλη βαρύτητα. Ο Σεραφείμ χτύπησε με τις δηλώσεις του το σύστημα ανεπανόρθωτα. Τέτοια αντισυστημική δήλωση δεν έχω υπ όψη μου στα χρονικά της δημόσιας ζωής αυτού του τόπου τέλος πάντων. Επιτέλους, κάποιος να βάλει τα πράγματα σε τάξη! Βέβαια ο άγιος μας διευκρίνισε ότι δεν είναι πολιτική η παρέμβαση του αλλά κυρίως «πατερική» καθώς θέλει να μας προστατέψει από τους κακούς και «σατανισμένους» ανθρώπους.

Σε ότι αφορά λοιπόν της δηλώσεις του θα σας πω 2-3 πράγματα μόνο αφού δεν μπορώ να κάθομαι να αναλύω την κάθε άγια λέξη του Σεραφείμ. Γνωρίζετε από τα κατηχητικά αρκετά πράγματα για τους κακούς σιωνιστές αλλά οι περισσότεροι μάθατε για τις προθέσεις αυτών των κακών ανθρώπων από τον εκπρόσωπο των Ελλήνων Δ. Λιακόπουλο, όπως και άλλων επιφανών αντρών. Τα πρώτα λόγια του σοφού μας Μητροπολίτη είναι ότι δεν μπορεί να βλέπει την:«ενορχηστρωμένη και εντονότατη προσπάθεια αποδομήσεως της Ελληνοχριστιανικής ιδιοπροσωπείας του Γένους από τα δύο μεγάλα κόμματα και τα κόμματα της αριστεράς»(!!)

Ποια είναι τα θέματα λοιπόν που αποχριστιανοποιούν τον ελληνισμό; Είναι μία σειρά από θέματα κατ αρχήν όπως: Η καύση των νεκρών, το σύμφωνο συμβίωσης αλλά και η μετατροπή των θρησκευτικών σε μάθημα επιλογής στο Λύκειο.

Ούτε εμείς μπορούμε να τα βλέπουμε αυτά τα αίσχη κύριε Σεραφείμ. Είναι ανεπίτρεπτο να προοδεύει μία κοινωνία με τα όποια προβλήματα της! Αυτοί οι σιωνιστές που θέλουν να περάσουν την παγκόσμια κυβέρνηση και την παγκόσμια θρησκεία του Διαβόλου το έχουν στήσει καλά το παιχνίδι αφού έχουν στα χέρια τους , την αριστερά και τα κόμματα εξουσίας! Και φυσικά θέλουν να χτυπήσουν το έθνος που αντιστέκεται πιο πολύ απ’ όλα, το ελληνορθόδοξον! Αντιστέκεται τόσο πολύ, ακούστε, που ψηφίζει κάθε 4 χρόνια την ίδια κυβέρνηση είτε γαλάζια είτε πράσινη. Ένας αντιστασιακός λαός που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν οι μεγαλοεκδότες και τα ΜΜΕ χωρίς προσχήματα και να κάθεται αμέριμνος στη θέση του και να περιμένει να αλλάξει την κατάσταση ο διπλανός του! Η δουλοπρέπεια αυτού του λαού στο μεγαλείο της που δεν είναι ικανός να διαολοστείλει κανένα πολιτικό ή προπαγανδιστή του.

Ας μη το αναλύσουμε πολύ. Ο ελληνικός λαός είναι επαναστατικός λόγω ορθοδοξίας. Γι αυτό οι Νεφελίμ σε αγαστή σύμπνοια με τους Σιωνιστές προσπαθούν να εξοβελίσουν από τη Νεολαία την θρησκευτική της παιδεία! Δεν διδάσκεται πλέον ο Χριστός, δεν πουλά η ανάσταση! Το ροκ και τα reality shows έχουν διαστρέψει τη νεολαία μας. Είμαι και εγώ νέος και το νιώθω ότι διαστρέφομαι κάθε φορά που ακούω Rolling stones! Κάτι πρέπει να γίνει, είναι και τα ανάποδα σατανικά μηνύματα που μας πιέζουν να κάνουμε αντιχριστιανικά πράγματα χωρίς να το θέλουμε! Όχι, στους Σιωνιστές και τους εκτελεστές των εντολών τους. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ με ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ και ΙΩΑΝΝΗ τώρα αμέσως!!!!!

..η δήλωση του Μητροπολίτη πειραιώς Σεραφείμ από το cosmos.gr