Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Στιγμή αλήθειας;

Ήρθε η στιγμή της αλήθειας. Μία φάση του χρόνου που ανήκει για λίγο σε εμένα. Μην παρεξηγηθείτε αλλά όσοι με διαβάζετε πρέπει να έχετε πρόβλημα, να το κοιτάξετε πριν είναι αργά. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα δεσμά μου, οι καταναγκασμοί της ψυχής μου έφθασαν στην ώρα μηδέν. Τις ρούφηξε μία μαύρη τρύπα σαν ύλη που χάνεται στο άγνωστο. Το άγνωστο Χ; Όχι αυτό το άγνωστο δεν έχει χιαστή είναι άλυτη εξίσωση, όχι πως ο καιρός είναι λυμένη αλλά διαφέρουν. Γράφω και ταυτόχρονα τρώω οπότε μπορεί οι σκέψεις μου να γίνουν κάπως περίεργες με κενά διαστήματα… παντού ένα κενό, παντού μία χάρη όμως.

Γι αυτό και εγώ πήρα την καρδιά μου και τη τοποθέτησα στον ουρανό. Έχω ουράνια καρδιά, Θεϊκή –δεν είμαι ο αντίχριστος δεν προσπαθώ να ισχυριστώ ότι είμαι ο Jesus- αλλά είμαι θεός. Θεός παντοδύναμος και παντογνώστης. Δεν έχω συνείδηση όμως. Να μια διαφορά από τον Θεό το γνωστό μας σε όλους. Έχω και άλλες διαφορές αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Νεφελίμ με αγαπούν. Και τα ζώδια. Είμαι κριός με ωροσκόπιο μία μαύρη τρύπα. Καλά θα πάνε τα πράγματα γράφουν οι γραφές στο τέλος πάντα κερδίζει το καλό άλλωστε, μάταιο το παιχνίδι που έφτιαξε ο συνάδελφος μου ο Θεός.

Τι γράφω τώρα ούτε εγώ ξέρω ακριβώς. Βασικά ξέρω. Αλλά δεν λέγονται αυτά είναι μυστικά!Η ερώτηση βέβαια είναι αν θα αποδείξω ότι επιτέλους άλλαξα; Ότι απελευθερώθηκα από τις ιδεοληψίες μου; Όχι τρελός δεν είμαι. Θεός είπαμε πως είμαι, απλά έχω και εγώ τις εμμονές και τις φοβίες μου. Τι να κάνω, δεν μπορώ να φτιάξω έναν κόσμο χωρίς τον διάβολο! Ο μαλάκας είναι συμπαθής σε πολλούς. Προσωπικά και σε μένα αρέσει, ωραίος τύπος με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Τώρα τον κέρδισα όμως κι αυτό δίνει χάρη στον ηττημένο. Ο Καιρός γαρ εγγυς. Έτσι, σωστά τα λέει ο φίλος μου ο λόγος εν δράσει! :)Θα τον ακολουθήσω.