Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Λεσβία η ηθοποιός Amber Heard..(σιγά μην είναι η πρώτη!!)

Αυτός ο χώρος ως γνωστόν έχει ως κύριο μέλημα να σας ενημερώνει για διάφορα θέματα που σχετίζονται με την πραγματικότητα μας, είτε αυτά αφορούν την κοινωνία, το περιβάλλον, την Θρησκεία αλλά και τις ίδιες μας τις συμπεριφορές ως άνθρωποι που λεγόμαστε του γένους Homo sapiens. Με εκνευρίζει αφάνταστα η έμφυτη τάση μίας κοινωνίας να συντηρητικοποιείται . Μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, θεωρεί την σεξουαλική ταυτότητα πρόβλημα ηθικής, κατ αρχήν ακόμα και όταν πρόκειται για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, υπάρχουν κάποιοι «κανόνες» που πρέπει να ακολουθηθούν για να θεωρούνται ευπρεπείς οι ερωτικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Όμως εκεί που πραγματικά αγανακτεί κάποιος κοντόφθαλμός είναι όταν πέσει στην αντίληψη του ότι κάποιος συνάνθρωπος του προτιμά να έχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις, που όμως στην ζωή του δεν δίνει κανένα δικαίωμα να τον κατακρίνεις. Ένας φιλήσυχος άνθρωπος μπορεί να γίνει εχθρός σου λόγω σεξουαλικής προτίμησης! Φυσικά δεν πρόκειται να αναλύσω το θέμα σε βάθος, το χουν κάνει άλλοι πιο ειδικοί από εμένα. Θλίβομαι με αυτές τις συμπεριφορές όμως.

Και σας το λέω εγώ που είμαι straight και επίσης περήφανος γι αυτό που είμαι όμως περήφανοι θα πρέπει να είναι και οι γκει και οι λεσβίες γι αυτό που είναι χωρίς κανένα πρόβλημα και κόμπλεξ, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (Συμπεριλαμβανομένων και των straight αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Την στιγμή όμως που δεν κάνουν κανένα κακό και αντίθετα διακατέχονται από τα πιο αγνά αισθήματα, τι πρόβλημα έχεις ρε φίλε με όποια προτιμά να χύνεται από γυναίκα ή όποιον προτιμά να χύνεται από άντρα;

Καιρός να απελευθερωθούμε και να δούμε την ζωή όπως πραγματικά είναι υπέροχη, με αγάπη, ομορφιά, ωραία συναισθήματα αλλά και με πόνο, δυστυχία, κακό κ.α. Τις προσωπικές μας όμως στιγμές, τις περνούμε με αγάπη αλλά όπως εμείς Θέλουμε όχι ότι μας πουν οι άλλοι πιο είναι το σωστό. Δεν πήρε κανείς συγκεκριμένο ρόλο σ αυτή την ζωή. Τον ρόλο τον αποκτάμε από τις καθαρά προσωπικές μας επιλογές και είναι δικαίωμα μας.

Δεν θα μιλήσω για τους γκέι αυτούς να τους αναλύσει ο Άνθιμος που είναι και Άγιος και ξέρει 5-6 πράγματα παραπάνω και όπως φαίνεται τους συμπαθεί ιδιαίτερα. Πανέμορφα κορίτσια στο βωμό του λεσβιακού σεξ ,χαμός γίνεται αρκεί να ψάξεις λίγο στο νετ. Ταρακουνά τις απόψεις της κοινωνίας, γίνονται Σόδομα και Γόμορρα κατά τους ηθικολόγους αλλά πόσο έξω είναι αυτοί από την ζωή; Πάντα υπήρχαν αυτά δεν είναι σημεία των καιρών όπως λένε οι επίδοξοι προφήτες. Ο άνθρωπος ξέρει να ικανοποιείται σεξουαλικά καλύτερα από κάθε (άλλο) ζώο, και τον διαφοροποιεί τελείως αυτό. Το σεξ δεν είναι αναπαραγωγή μόνο αλλά απόλαυση, χαρά, έκφραση αγάπης και ενότητας όπως και ολοκλήρωσης.

Βέβαια οι κοντόφθαλμοι και κυρίως οι θρησκευτικά προληπτικοί θεωρούν πως όλα αυτά είναι αίσχη για το ανθρώπινο είδος, μόνο που ξεχνούν ότι ο άνθρωπος δεν βασίζει την ηθική του σε άνωθεν νόμους, τέτοιοι νόμοι δεν εκπληρώνονται είναι αβάσταχτοι! Τους κανόνες τους καθορίζει το εκάστοτε ζευγάρι και όχι κάποιος απόστολος Παύλος ή ο ίδιος ο Θεός –αν υποθέσουμε ότι υπάρχει- που μας έβαλε στους πειρασμούς φτιάχνοντας σώματα(και μυαλά) που ξέρουν να ικανοποιούνται!

Μία ηθοποιός αποκάλυψε(όπως το λέει και ο τίτλος) ότι είναι λεσβία, και σίγουρα θα την κατακρίνουν αρκετοί. Από αυτή πήρα αφορμή για το σχετικό άρθρο. Στα σχόλια στο fb πρόχειρα παρατηρώ εκφράσεις τύπου «πρόβλημα της» «κρίμα». Δεν λέω ότι είναι κακοπροαίρετα όμως έλεος! Εμένα προσωπικά με καυλώνει, δικαίωμα μου άλλωστε. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι όταν λένε μερικές όχι στα αγοράκια, πιστεύω πως ενίοτε πρέπει να λένε ναι, τι όχι είναι αυτό- αν και οι περισσότερες το λένε επειδή γκόμενους έχουν και απλά θέλουν και γκόμενα(τέλειο ε;) διατηρώντας στο ακέραιο την ταυτότητα τους για να περνάμε όλοι καλά και να υπάρχει ποικιλία χαχαχα :P Και τι δεν ανακαλύπτω όσο μεγαλώνω. Μερικοί μπορεί να το γνωρίζετε ήδη αλλά εγώ είμαι αθώο παιδί τώρα τα μαθαίνω! :P Υπάρχουν μερικές που αρέσκονται στο να πηδούν άντρες! Ναι καλά ακούσατε, με κάποια βοηθήματα βέβαια, δεν ξέρω τι ισχύει και τι άντρες είναι αυτοί, δηλαδή αν είναι γκέι ή όχι αλλά ένα θα σας πω: Το κάνουν και μερικοί παντρεμένοι άντρες αυτό απ ότι καταλαβαίνω με τα πονηρά ματάκια μου. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω τι ισχύει....χαχαχαχα :P

Και προς ενημέρωση: Η λέξη λεσβία προέρχεται από την Λέσβο όπου έζησε επί αρχαιοτάτων χρόνων η ποιήτρια Σαπφώ η οποία φαίνεται πως εξύμνησε το γυναικείο έρωτα, σημεία των καιρών να υποθέσω αγαπητοί Παπάδες;...(από εδώ)

Αυτά ήταν απλά σκόρπιες σκέψεις, χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις. Τι λέει η λογική μου.