Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ωραίο γνωμικό,σεξ, ομοφυλοφιλία και Θαύματα!


«Αν ο τρόπος που ζω δεν αρέσει στον θεό, ας μου το πει εκείνος, όχι εσύ.»
Αγνώστου, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Πριν ασχοληθώ με τη δήθεν «συζήτηση» του Αϊνστάιν με τον καθηγητή φιλοσοφίας του όταν ήτο φοιτητής για την σχέση ανάμεσα σε επιστήμη και Θρησκεία, θα ήθελα να προσθέσω στο μπλογκ* αυτή την ασήμαντη ανάρτηση ξεκινώντας το άρθρο με ένα όμορφο γνωμικό που κυκλοφορεί στο ιντερνετ και το βρήκα στο «Διαγόρας ο Μήλιος».
Το βρίσκω ιδιαίτερα επιτυχές καθώς αποστομώνει όσους καταπιέζουν τους ανθρώπους και κυρίως τους πιστούς σε θέματα που έχουν να κάνουν κατ αρχήν με την σεξουαλικότητα. Βέβαια, η συζήτηση αυτή είναι πολύ μεγάλη και δεν θέλω να επεκταθώ. Η δική μου η άποψη είναι πάντως πως taboo και όρια δεν υπάρχουν στο σεξ εφόσον δεν θίγεται η αξιοπρέπεια αλλά και η σωματική ακεραιότητα των συνουσιαζόμενων. Απαντώ με αυτό και σε κάποιους συντηρητικούς ή και αγάμητους εκ φύσεως οι οποίοι πάνε το θέμα σε τελείως ακραίες καταστάσεις ώστε να αποδείξουν ότι υπάρχουν όρια! Αχ, αυτά τα όρια, μας βασανίζουν και στο σεξ! Δεν μας έφτανε ο Λάκης Λαζόπουλος και τα τηλεοπτικά πάνελ που για χρόνια προσπαθούν να λύσουν αν υπάρχουν όρια στη σάτιρα, έχουμε και τους αγάμητους με τις θεωρίες τους περί limit*!

Γράφει στο «Διαγόρας ο Μήλιος» ένας σχολιαστής(ΑΠΟΚ. 17,16) σχετικά με το γνωμικό που δημοσιεύω: «Δυστυχώς που έπρεπε να μας πει! ότι απαγορεύεται άνδρας με άνδρα με κατσίκα κ.λπ. Το είχα απορία όταν διάβαζα την Γραφή, χρειαζόταν να μας τα πει; Να μην λατρεύαμε τις αγελάδες, τη φύση, κλπ»
Δεν γνωρίζω τι θα έπρεπε να κάνει ο Θεός, καθώς δεν είμαι Θεός με την έννοια ότι δεν δημιούργησα τον κόσμο, γιατί κατ τ’ άλλα είμαι κανονικός Θεός*(ρωτήστε να μάθετε). Πιστεύω πως προτίμησε να μη μιλήσει ο Θεός. Άκουσε, είδε, παρατήρησε, γέλασε όμως δεν θέλησε να πάρει θέση. Ως δημιουργός των πάντων ξέρει τον άνθρωπο και ήταν σίγουρος πως παρεκτροπές δεν θα υπάρξουν! 
Κι όμως! Η ομοφυλοφιλία διαδόθηκε σε όλους τους πολιτισμούς «χτύπησε» ακόμα και μεγάλους στρατιωτικούς-πολεμιστές βλ. Μέγα Αλέξανδρο* το καμάρι των Ελλήνων και των Μακεδόνων οι οποίοι διεκδικούν από τους Έλληνες μανιωδώς την εθνικότητα του πολεμιστή και θέλουν να τον κάνουν «δικό» τους. Οι έλληνες από την άλλη, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να κρατήσουν τον Αλέξανδρο ως Έλληνα(βλ. Λιακούρα). Μόνο οι πονηροί Έλληνες, δίνουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους και μαζί με αυτή την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Ξέρουν, ότι κουνούσε την αχλαδιά το παιδί οπότε σε βάθος χρόνου όλοι οι Μακεδόνες θα έχουν ως αρχηγό της ιστορίας τους μία όμορφη χαριτωμένη αδερφή με πολεμικά προσόντα! Αν το μάθουν αυτό οι σλάβοι, νομίζω πως θα αναθεωρήσουν και έτσι θα λυθεί το μακεδονικό πρόβλημα! Είμαι τελικά ο ΟΗΕ*!!!!!! :P
Ξέφυγα ρε γαμώτο! Επανέρχομαι στο σχόλιο του ΑΠΟΚ.17,16. Είναι λεπτή η θέσις του Θεού. Δεν μπορεί να περιγράψει το λόγο που απαγορεύεται να πάει ένας άντρας με άλλον άντρα με την θέληση και των δύο. Θα αναγκαστεί να μπει σε λεπτομέρειες του σώματος και τι είναι αυτό που αρέσει σε εκείνους τους άντρες. Οπότε, τι να γράψει στας γραφάς; Ότι το πέος είναι όμορφο και αρέσει στις γυναίκες, αλλά έκανα άντρες που έχουν τάσεις να μαγεύονται απ' αυτό και αυτοί; Τότε θα του έβγαινε το όνομα! Σαν άντρας, γιατί άντρας είναι, όποιος το αμφισβητεί θα πάει στην κόλαση, είπε ας το αφήσω μετέωρο να δω τι θα κάνουν οι δούλοι μου.
Τελικά, χειρότερα και από την εποχή πριν τον κατακλυσμό συμβαίνουν εις τις ξεδιάντροπες κοινωνίες ανθρώπων. Άντρες με άντρες, γυναίκες με γυναίκες, άντρες με γυναίκες χωρίς όρια και χωρίς γάμο, όργια μεταξύ όλων μέχρι και αλλαγές φύλων! Α, ρε, αυτή η σιωπή που οδηγεί!
Και δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και άλλα χειρότερα. Μερικοί ανώμαλοι οδηγούνται και στην κτηνοβασία*. Πολλές καταγγελίες φτάνουν στην αστυνομία από κατσίκες και πρόβατα κυρίως λιγότερο από σκύλες και ακόμα λιγότερο από γαϊδούρια ότι βοσκοί, αγρότες αλλά και διάφοροι χωρικοί επιδόθηκαν σε άγριο σεξ με ζώα, χωρίς τη θέληση των ζώων. Δεν είναι λίγες όμως οι κατσίκες –αυτά μόνο εδώ τα διαβάζετε-που κατενθουσιάστηκαν με τα σκληρά εργαλεία των ανθρώπων, και μάλιστα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να μην τις σφάξουν όταν έρθει η ώρα! Και πονηρές και πόρνες! 
Οι αγελάδες πάντως δεν νιώθουν και πολλά και μάλιστα στην κοινωνία τους κοροϊδεύουν τα μεγέθη των ανθρώπων και έχουμε γίνει ρεζίλι στους Ταύρους*, οι οποίοι σύμφωνα με μυστικές πληροφορίες φαίνεται πως τους αρέσει η ιδέα να πάνε με γυναίκες. Αρκετές θα μπουν στον πειρασμό, το μέγεθος μετράει είπαμε, αλλά τα κέρατα τους εμποδίζουν γιατί όταν έχεις κέρατο πραγματικό όλο και κάποιο κουσούρι θα έχεις!
Η τάση αυτή που εδραιώθηκε από τους βοσκούς φαίνεται πως κυριαρχεί και μεταξύ των ζώων! Παρακολουθείστε το ντοκιμαντέρ του National Geographic΄ «Στον τόπο του εγκλήματος, η εκδίκηση των ελεφάντων». Αρσενικός ελέφαντας με τεράστιο πέος(ζυγίζει 8 κιλά και έχει μήκος έως και 1, 5 μέτρο άνετα και τον παίρνεις για τα καλά και κάνεις και γυμναστική με βαράκια μόνο που διαρκεί πολύ λίγο οπότε τζάμπα το μέγεθος χαχαχα :P) προσπαθεί να πηδήξει αρσενικό ρινόκερο! Ο ρινόκερος αντιδρά όμως μη εφαρμόζοντας τη ρήση «αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, απόλαυσέ τον» και τον σκοτώνει ο ελέφαντας εντός ολίγων λεπτών. Φεύγοντας ο ελέφαντας, αναφώνησε «Κρίμα και είχε ωραίο κωλαράκι» δείχνοντας την βαθιά του λύπη γι αυτό που έκανε.

Έχω μείνει άφωνος. Όχι μόνο με τα ζώα και τους ανθρώπους περί σεξ' αλλά με τα θαύματα των γεροντάδων! Ο Γέρων Παΐσιος' είναι ηλεκτρόνιο όπως με είπε και ο φίλος ο Αντώνης στο facebook*! Έγινε το θαύμα με νόμους της φυσικής. Τον επισκέφθηκαν κάποιοι πιστοί και ενώ έλειπε από το κελί του, ήταν παρών και τους κέρασε λουκούμι, συζήτησαν και έφυγαν. Ίσως το μεγαλύτερο θαύμα της ανθρώπινης ιστορίας καθώς αποδεικνύει ότι από το αισθητό τίποτα παράγονται σωματίδια της ύλης!(Έλειπεν αλλά δεν...έλειπεν)
Ας θυμηθούμε σε αυτό το σημείο λόγια του γέροντα, ο οποίος είναι πρότυπο της Γιαγιάς μου και το σέβομαι αυτό όσο σέβομαι ότι η Ελ. Λουκά' είναι γκομενάρα. Για να δούμε τι είπε κάποτε:
«Από ένδεκα χρονών διάβαζα βίους Αγίων και έκανα νηστείες και αγρυπνίες.» […] ο Κώστας, του είπε: «Θα σου τον κάνω να τα παρατήση όλα». Ήρθε και μου ανέπτυξε την θεωρία του Δαρβίνου*. Κλονίστηκα τότε και είπα: «Θα πάω να προσευχηθώ, και, αν ο Χριστός είναι Θεός, θα μου παρουσιαστή να πιστέψω.»[…] «Ύστερα από αυτό παρουσιάσθηκε ο ίδιος ο Χριστός* μέσα σε άφθονο φως. Φαινόταν από την μέση και πάνω. Μέ κοίταξε με πολλή αγάπη και μου είπε: «Εγώ ειμι η ανάστασις και η ζωή. Ο πιστεύων εις εμέ, καν αποθάνη, ζήσεται». Τα λόγια αυτά ήταν γραμμένα και στο Ευαγγέλιο που κρατούσε ανοικτό στο αριστερό χέρι Του».
Πραγματικά σοφά λόγια από ένα πραγματικά σοφό άνθρωπο. Από 11 χρονών διάβαζε ο γέροντας βίους Αγίων και έκανε νηστείες και αγρυπνίες, παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά του κόσμου, ας αφήσουν τώρα τα μαθηματικά, την φυσική, τους υπολογιστές, το ιντερνετ, το fb και τα παιχνίδια. Νηστείες και ξερό ψωμί! Δεν είναι δυνατόν να ισχύει η θεωρία του Δαρβίνου- ο οποίος ήτο κτηνοβάτης-παθητικός σύμφωνα με την μυστική αδελφότητα των Ελ*, και πήγε με αρσενικό πίθηκο όπως μαρτυρά το μέγεθος της αγάπης που έχει γι αυτούς σε σημείο να τους κάνει Θεούς-δημιουργούς του ανθρώπου!
Ε, αφού παρουσιάστηκε ο Χριστός' στον γέροντα πιστεύω και εγώ πως δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Δαρβίνος ήταν ομοφυλόφιλος παρά 2% (η διαφορά του DNA ανθρώπου-πίθηκου). Πάντως, για ποιο λόγο ο Χριστός εμφανίσθηκε από τη μέση και πάνω και όχι ολόκληρος; Έχει κάτι να μας κρύψει; Και δεύτερον, για ποιο λόγο κρατά το ευαγγέλιο στο αριστερό του χέρι; Ακόμα να το μάθει τόσους αιώνες στον παράδεισο; Ή Δεν μπορεί να το αποχωριστεί επειδή θα τον μαλώσει ο εαυτός του ο Θεός; Δεν ξέρω, τι να σας πω. Ίσως ο Χριστός να το κουβαλάει παντού και πάντοτε. Όμως, ποιος ξέρει τι ονειρευόταν ο γέροντας εκείνη την στιγμή….
ΥΓ: Όπως παρατηρήσατε τίποτα δεν έγραψα για την Έλενα από την Τροία. Θα έλεγα πως όταν δεν αξίζει κάτι ξεπερνιέται γρήγορα και θεωρώ πως ήδη έβαλα «στόχο» μία γλυκιά παρουσία**… χαχα :P
Πηγές Για τον Γέροντα Παΐσιο:

2 σχόλια:

Αντωνης Ανδρεαδης είπε...

Χεχε, ωραιο κειμενο φιλε κι ευχαριστω για την αναφορα σε μενα. Διπλη τιμη αφου εκτος απο την αναφορα στο blog σου αναφερομαι και σ εναν Τιτανα της νοησης σε μια διανοια, σε εναν πανσοφο Γεροντα! Τον Παϊσιο. Δεν ειναι και λιγο ν αναφερεται τ ονομα σου δοπλα στον ανθρωπο που εχει ιδιοτητες ηλεκτρονιου. Στον ανθρωπο-γατα του Σρεντιγκερ. Στον Εντι Μερφι των χριστιανων (αυτο βγαινει απο τους αγαπημενους διαλογους του Παϊσιου με κοτες,σαυρες,φιδια κτλ.). Παντως μια παρατηρηση θα γραψω για το κειμενο. Δε θελω να ξεφορτωθω τον Αλεξανδρο τον Χασαπη γιατι ηταν ομοφυλοφιλος. Εχεσθηκενμεν κιολας για τις προτιμησεις του. Γιατι ηταν σφαγεας τοσων λαων και πολιτισμων +των ελληνικων ειναι το προβλημα. Ο ανθρωπος δεν ηξερε τι εκανε! Δε φτανει που μακελεψε ολους τους αλλους κατεσφαξε και τοσους Ελληνες! Θελει κανεις γνωμη για τον Αλεχαντρο; Ας ρωτησει οχι τους Μακεδονες αλλα τους Θηβαιους...

aeroxeimarros είπε...

Σ ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια φίλε Αντώνη και σε καλωσορίζω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ατμόσφαιρας, γιατί πάνω απ όλα είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα.

Θα μπω κατευθείαν εις την ουσίαν και όχι εις την συνουσίαν αν και πολύ θα το ήθελα, γιατί έχω περίεργες καύλες. Το κείμενο μου είναι σατιρικό και δεν διατυπώνει την άποψη μου για την ομοφυλοφιλία στο θέμα του Αλέξανδρου του killer. Όμως δεν θα έλεγα το ίδιο για τους περισσότερους Έλληνες οι οποίοι μόνο για την ομοφυλοφιλία του θα τον απαρνιόνταν όπως επίσης το ίδιο θα έκαναν και οι Μακεδόνες, σκοπιανοί, Σλάβοι και πως αλλιώς λέγονται. Με βάση αυτό, έγραψα το κείμενο. Την άποψη μου για την ομοφυλοφιλία μπορείς να τη δεις εδώ.

Πέρα από την πλάκα με έβαλες ιδέες να γράψω και για την αδερφή χωρίς ρατσισμό έτσι; Αλέξανδρο ως ξεχωριστό άρθρο γιατί αρκετά τον έχουν θαυμάσει πειναλέοι τύποι που καυλώνουν με όπλα και αίμα.