Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σοβαρή είδηση του Δ. Λιακόπουλου! Διαβάστε το όλοι!

« Ο ΟΗΕ θα αναγκάσει το Ισραήλ να υποχωρήσει για τα Ιεροσόλυμα και τότε θα αποδειχθεί ότι κουμάντο δεν κάνουν οι εβραίοι αλλά εκείνοι που όπως λέει η Αποκάλυψη λένε ότι είναι Εβραίοι, αλλά δεν είναι.»    Δημοσθένης Λιακόπουλος συγγραφέας, φυσικός, εκδότης και ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείων, τηλεπαρουσιαστής, και ειδικός στην μεταμφίεση ιδεολογικών ρόλων, οραματιστής για πλανήτη ελληνικό και προφήτης. Γνωστός για την καταγγελία κατά αγνώστων προς όλους τους κατόχους ιστολογίων.

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά και εφιστώ την προσοχή σας. Οι πληροφορίες του άρθρου δεν είναι από site αμφιβόλου αξίας στο internet ούτε από τα ΜΜΕ που άλλωστε είναι νεοταξικά και επιδιώκουν τον αφανισμό των Ελλήνων και των ορθοδόξων(μην το αναλύσω το γνωρίζετε από τα καφενεία). Οι πληροφορίες στηρίζονται σε πανάρχαια χειρόγραφα που έπεσαν τυχαία σε έναν άνθρωπο του θεού, στην προσωπική ερευνητική δεινότητα του συγγραφέα, που είναι και φίλος μας, και στο Άγιον Όρος. Όλα αυτά είναι σοβαρά δεν τα αφήνεις να περάσουν απαρατήρητα, όχι δεν είναι έτσι. 

Προσοχή και ταπείνωση, απόλυτη ταπείνωση, στο πάτωμα. Εν ολίγοις, ο ΟΗΕ σύμφωνα πάντα με τον Δ. Λιακόπουλο[1] θα ορίσει τα Ιεροσόλυμα ως ουδέτερη περιοχή-με κάποιον τρόπο- και δεν θα ανήκει ούτε στο Ισραήλ ούτε στους παλαιστίνιους. Θα είναι σύμβολο για τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες. Έτσι θα επέλθει η ειρήνη στην περιοχή. Όχι, η Αγία Ειρήνη η παιδοκτόνος, αλλά η ειρήνη εκείνη που μισεί τους πολέμους.

Όλα αυτά για το ναό τον τρίτο του Σολομώντος για τους εβραίους. Θα χτιστεί λοιπόν επιτέλους ξανά και όλοι θα θεωρήσουν ότι θα αφορά τον δικό τους θεό, οι μουσουλμάνοι ότι θα είναι το νέο τέμενος του Ομάρ και οι χριστιανοί ότι είναι ο ναός του θεού. Όλα μέλι γάλα!
Βέβαια, οι βουδιστές για παράδειγμα θα τα βλέπουν αυτά και θα γελάνε αλλά αυτό κανένα χειρόγραφο δεν το αναφέρει οπότε μην σας πάρω και στο λαιμό μου.

Θα χτιστεί λοιπόν και μέσα σε όλα αυτά στο προσκήνιο θα εμφανιστεί μία αντρική δυνατή προσωπικότητα ευειδής κατά τας γραφάς που θα υπόσχεται και θα λύσει τελικά την πολλαπλή κρίση του πλανήτη. Φυσικά, μην χαίρεστε. Ο αντίχριστος θα είναι!

Όλα αυτά για τον αντίχριστο θα γίνουν. Το λένε οι γραφές, το λέει η Καινή διαθήκη στην  αποκάλυψη[2] το λέει το Άγιον Όρος, το λέει και η φουκαριάρα η καθαρίστρια της πολυκατοικίας. Ο Αντίχριστος θα είναι όμορφος[3] όπως μας πληροφορούν και θα λύσει το πρόβλημα πολλών γυναικών αλλά και αντρών. Έπειτα, θα φέρει ειρήνη στον κόσμο. Για πρώτη φορά θα ζούμε σε παράδεισο στην γη, πώς να μην πας μαζί του όταν θα υλοποιήσει την ειρήνη που ποτέ δεν έφερε ο θεός; Για περισσότερες πληροφορίες καθώς δεν είμαι ειδικός σε θέματα δαιμονικών δυνάμεων και εσχατολογικών αναλύσεων, μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία του πατέρα Μάξιμου.

Βέβαια, ο ορισμός του αντίχριστου[4] είναι λίγο πιο περίπλοκος. Για παράδειγμα, ως αντίχριστος μπορεί να χαρακτηριστεί και ένας άθεος, αιρετικός, επαναστάτης, επικριτής του χριστιανισμού. Ο Δημοσθένης και οι λοιποί αναφέρονται σε εκείνον που θα μπει εις την  θέση του Χριστού και θα ξεγελάσει τον πλανήτη ενώ θα κυβερνήσει, υπό την άδεια του θεού.

Όπως μας πληροφορεί στο πολυσέλιδο βιβλίο του ο πατήρ Μάξιμος «Ο αντίχριστος ήλθεν» γεννήθηκε ήδη. Το 1983 συγκεκριμένα.  Άρα δεν είμαι εγώ όπως όλα δείχνουν, αφού τις προϋποθέσεις τις τηρώ αλλά μας τα χαλάει η ημερομηνία γέννησης. Θα εμφανιστεί σύμφωνα με τον Πάτερ το 2013, ένα χρόνο μετά την καταστροφή του κόσμου… ασυνεπής αποδεικνύεται ο αντίχριστος!

Ας προσπεράσουμε όμως το χρονικό αυτό κώλυμα και ας προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε τας γραφάς. Θα ανέβει εις τα υψηλότερα σκαλοπάτια της πολιτικής εξουσίας και θα κυβερνήσει 7 χρόνια! Κατά πάσα πιθανότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση[5] όπως μας λέει ο Πάτερ(οι πρώτες πληροφορίες που φτάνουν στο blog μου αποκαλύπτουν ότι ο Γ. Παπανδρέου, αυτή η νυφίτσα της πολιτικής ενδέχεται να είναι ο μέντορας του αντίχριστου).

Ο αντίχριστος τα πρώτα χρόνια της εξουσίας του (2013-2015) θα εφαρμόσει στην πράξη μία παγκόσμια ευημερία. Κανένας εγκληματίας δεν θα υπάρχει πια, καμία δυστυχία στην γη, ούτε λιμοί ούτε αρρώστιες ούτε φτώχια. Ο αντίχριστος θα καταφέρει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να κάνει όσα δεν έκανε ο θεός χιλιάδες χρόνια!!!

Μας απογοητεύει μόνο το γεγονός πως δεν θα υπάρχουν ούτε βιασμοί! Όχι εμένα βέβαια(;), αλλά κάποιες γριές ή γεροντοκόρες δεν θα προσαρμοστούν εύκολα σε αυτό και θα φωνάζουν να έρθει ο θεός!

Έπειτα του 2015 ο αντίχριστος θα αλλάξει πρόσωπο. Θα γίνει σαν τον θεό και τα μούτρα του. Θα φέρει όλα τα δεινά του κόσμου. Ούτε χόρτα θα φυτρώνουν πλην των ουσιών για λόγους οικονομικούς. Και θα ανέβουν στη γη και θηρία! Δεν ξέρει ο Πάτερ να μας πει. Αλλά ο Δημοσθένης Λιακόπουλος γνωρίζει. Οι Νεφελίμ! Που κάποτε μας τρώγανε και μας είχαν μέχρι και στους καταψύκτες[6]!

Θα είμαστε όλοι βεβαίως χαραγμένοι με το 666-βλέπετε τις νέες ταυτότητες άλλωστε- (εκτός του Λιακόπουλου), οι Νεφελίμ επίσης και οι Ελλοχίμ ενώ οι Βρύλ θα ζουν στον πλανήτη Άρη για λόγους αισθητικής(έχουν περίεργα γούστα).

Εν τέλει δεν φταίνε οι εβραίοι τελικά. Βέβαια, ο ίδιος ο Δημοσθένης κάποτε, για παράδειγμα στα βιβλία του «Τα πρωτόκολλα της Νέας τάξης» κατηγορούσε με σθένος τους εβραίους και ότι αυτοί είναι μισέλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων που σκοπός τους είναι να εξαφανίσουν καθετί ελληνικό. Αν υπήρχε τέτοια συνωμοσία σίγουρα θα τα είχαν ήδη καταφέρει αλλά η απορία μου είναι η εξής: Σε μία αναζήτηση που έκανα στο επίσημο site του liako.gr δεν διαθέτει στο κοινό εκείνα τα βιβλία του πλέον[7]. Τα έχει αποσύρει κατά πως φαίνεται. Άλλαξαν τα δεδομένα. Ίσως ο θεός που είναι και εβραίος( Γιαχβέ) του τράβηξε το αφτί!

Όπως και να έχει θυμηθείτε, όλα αυτά θα γίνουν. Μην μασάτε κουτόχορτο. Μόνο κανονικό χορτάρι.  O Λιακόπουλος θα μας ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνουμε μόλις έρθει ο αντίχριστος. Εγώ θα κάνω μπάνιο εκείνη την στιγμή, οπότε θα έχω κλειδωμένη την πόρτα καλού κακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: