Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Το χαράτσι της κυβέρνησης και το τελευταίο ηλεκτρόνιο!

Πολλές φορές ανατρέπεται το πρόγραμμα μου για την ανάρτηση κάποιου άρθρου. Κατά πάσα πιθανότητα όπως αντιλαμβάνεστε θα έχει να κάνει με το σεξ, με διάφορες συνωμοσίες που ξεσκεπάζει ο μετρ του είδους, ή με την θρησκεία και τους αγίους της ή ακόμα για καμιά γκόμενα. Με πρόλαβαν οι καθεστωτικοί όμως, και με άμυνα ζώνης πολλή ισχυρή, με αποδιοργάνωσαν και μάλιστα μου έκλεψαν και την μπάλα ενώ ήμουν έτοιμος να μοιράσω ασιστ, με Μπασκετικούς όρους όλα αυτά μια και το Eurobasket βαδίζει προς το τέλος του. Όποιος δεν ξέρει μπασκετ, μπορεί να μην διαβάσει το άρθρο ή να πάει παρακάτω…:P

Η Ελληνική δημοκρατία μέσω μίας κλίκας χουντικής υφής και μεθοδολογίας σε σύμπνοια με την Ευρωπαϊκή δημοκρατική Ένωση έχουν κουρέψει το αυγό και είναι υπαίτιοι για τον τραυματισμό της κουτσής Μαρίας.

Έκτακτες εισφορές! Η τρόικα έχει αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του κράτους μας. Το έκανε σοβαρό. Σου αποστέλλεται ένα χαρτί που γράφει « Εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος» και δεν πρόκειται να έχει γίνει κάποιο λάθος, εκτός κι αν είσαι παπάς! Το αναγραφόμενο ποσό, πρέπει να το πληρώσεις, αλλιώς, θα σε τιμωρήσουν! 


Πριν από χρόνια, θα γελούσαμε, και θα το πετούσαμε μαζί με τις κονσέρβες και τα σάπια κρέατα στα σκουπίδια! Τώρα η υποταγή μας είναι όλο και πιο ακριβής στας προσταγάς της θεόσταλτης χούντας του ΠΑΣΟΚ, με κοινοβουλευτική υποστήριξη, συν τη χούντα που επιβάλλει η αγορά η διεθνής(Ε.Ε. τρόικα, ΔΝΤ, Γερμανία, Γαλλία, Ευρώ, στρατιωτική εξοπλισμοί κ.α.).


Αυτό το νόμιμο χαρτί και νόμιμη εισφορά με άρθρα του συντάγματος, που τόσο αγαπώ, αφού είμαι νομοταγής πολίτης, είναι για το καλό του κράτους μας. Αχ, συγχωρέστε με, είμαι έτοιμος να κλάψω, συγκινήθηκα, έχω σπάσει όλους τους κουμπαράδες μου να μαζέψω λεφτά να βοηθήσω τον μπαμπά! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Να πάμε μπροστά! (Στο πλαίσιο που θέλουν οι ελίτ βέβαια).


Μέχρι τέλη του μηνός θα το έχω πληρώσει και μάλιστα υπάρχει έκπτωση αν το πληρώσεις ολικά και όχι με δώσεις! Αχ, πρέζα μου όμορφη, γιατί όχι με δώσεις και έκπτωση ταυτόχρονα; Πάντα σε αδικούν, πρέζα μου!
Και εκεί που ήμουν υπερευχαριστημένος με το σπάσιμο των κουμπαράδων μου, που ένιωσα Έλληνας, εκτελώντας το καθήκον, να πληρώνω το κράτος, σε ότι μου ζητήσει, δια νόμου, ξαφνικά, πάω να καρφώσω τη μπάλα στο καλάθι, και το κράτος, με ωραία τάπα(block) με σταματά και απογοητεύομαι. Δεν έχω άλλους κουμπαράδες για το τέλος ακινήτων!


Πως θα βοηθήσω τους γονείς;;;;;;; Και ποιος τους λογαριάζει αυτούς. Το κράτος πως θα το βοηθήσω, ως νέος άνεργος, πολίτης και φοιτητής σε πορνείο;


Είναι μία μαλακία το έκτακτο τέλος το οποίο επιβάλλεται σε όποιον έχει ακίνητο. Τα τροχόσπιτα, λόγω τροχών εξαιρούνται εξ ορισμού!!! Και τους έλεγα όταν ήμουν πιο μικρός. Θέλω σπίτι να κινείται! Τίποτα αυτοί, χωθήκαμε σε ποντικότρυπα και ιδού τα αποτελέσματα….


Επιβάλλεται επίσης, σε όποιον έχει ρεύμα! Και απ όσο γνωρίζω με βάση την «ακινησία των ηλεκτρονίων» αφού τόσο καιρό τεμπέλιαζαν ως γνήσια ελληνικά στοιχεία, πληρώνουμε τα ηλεκτρόνια ανά ευρώ και τώρα τα κάνουν να τρέχουν σε ρυθμούς που θα ζήλευε και το cern.


Μα, τέτοια μανία να έχουμε και εμείς ρεύμα; Τι το θέλεις μωρέ, καντήλια να έχουμε να φωτίζουμε εικόνες με κάτι βλάκες που πιστεύανε ότι είναι θεοί και αθάνατοι.
Το φασιστικό καθεστώς με την τροπολογία του επιβάλλει την ΔΕΗ και τους άλλους παρόχους ρεύματος(Energa κ.α.), να μας κόψουν το ρεύμα, αν δεν πληρωθεί ο φόρος αυτός που θα μας καλώς έρθει με τον λογαριασμό του ρεύματος.


Την διαδικασία αυτή την περιέγραψε γλαφυρά ο Δημοσθένης μας, ο Λιακούρας, εξ ου και το βιβλίο του «Το τελευταίο ηλεκτρόνιο»!!! Αυτό εννοούσε, τι προφήτης Θεέ μου! Τον περνούσατε μερικοί ψευτοκουλτουριάρηδες για γραφικό και συνωμοσιολόγο όμως την πατήσατε! :P Επιβεβαιώνεται και σ’ αυτό! Ήδη –κατά τις τελευταίες πληροφορίες- αγιοποιείται εν ζωή παρακαλώ!


Τι κυβερνητικές ευφυείς κινήσεις και σχεδιασμοί είναι αυτοί! Ο λαός ευγνώμων και υπόδουλος ως πρέπει να κάνει, τρέχει να βρει τρόπους να πληρώσει όλα αυτά για να σώσει το κράτος από την «χρεωκοπία» που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνταν δεκαετίες πριν( επιταχύνθηκε από την είσοδο μας στην ΟΝΕ και την Ε.Ε. εξεπλάγη όμως ο Τσίπρας οπότε το παίρνω πίσω αυτό!).


Και η μαλακισμένη η Μέρκελ έκανε δήλωση ότι από το ευρώ ωφελείται η Γερμανία…. δεν το είχαμε καταλάβει, νόμιζα ότι ήταν για το καλό του Ευρωπαϊκού λαού!


Τι προτείνω; Να μην πληρώσουμε τίποτα. Και ας μείνουμε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τότε, δεν θα έχουμε ούτε internet. Άρα, θα διαμαρτυρηθούν οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας και συνδρομητικών καναλιών σε πρώτη φάση. Το χειρότερο όμως θα είναι άλλο. Δεν θα μπαίνουμε άλλο στο facebook! Ούτε και στη Google! Έπειτα η Microsoft. Και άλλοι πολλοί. Το ρεύμα θα επιστρέψει κανονικότατα, απλά θα πάμε φυλακή και δεν θα το απολαμβάνουμε, όμως την επανάσταση μας θα την έχουμε κάνει…..


Α, να πω ποιοι εξαιρούνται από το χαράτσι.


Οι ναοί, οι ιερές μονές, το ιερό Κοινό του πανάγιου τάφου, η ιερά μονή του όρους Σινά(άρα ο Μωυσής θα έχει κανονικά ρεύμα) το άγιον όρος και γενικώς τα θρησκευτικά ιδρύματα.


Επίσης, τα αναγνωρίσιμα ξένα θρησκευτικά δόγματα που τα χρησιμοποιούν για την άσκηση δημόσιας λατρείας ή διεξαγωγή υπηρεσιών θρησκευτικής φύσεως (π.χ. επικοινωνία με εξωγήινους μέσω της NASA).


Δυστυχώς, τα μη αναγνωρίσιμα, θα πληρώσουν σαν και εμάς! Για παράδειγμα, οι οπαδοί του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρας, θα πρέπει να υπολογίζουν ότι τα λατρευτικά τους σημεία και οι μονές τους θα φορολογηθούν κανονικότατα..:/


Για να δούμε, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του φασισμού. Σίγουρα πάντως, έχει αναλάβει το ξεκώλιασμα και του πιο straight άντρα(για τις γυναίκες χρησιμοποιεί άλλα μέσα που θα γίνω λίγο πρόστυχος οπότε δεν λέω κυβερνητικά μυστικά) πάνω στη κατακαημένη χώρα, που λέγεται Ελλάς!


Από enet.gr και news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: