Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Γαμώ την καλοσύνη μου(Γαμώ την παιδεία μου)

Η αρχή των παθών μίας αμφισβητήσιμης προσωπικότητας του Ιησού, γιο του θεού ή αλλιώς θεανθρώπου  η οποία μπορεί να συνοδευτεί και με μουσική για να περιγράψει κάπως το έργο του. Μουσική λαϊκή και απόλυτη να τα λέει σταράτα και απλά για να γίνεται κατανοητή στο ευρύ κοινό. Επιλέγω, χωρίς να το παίζω έξυπνος, ένα νέο κομμάτι, από την ολοκαίνουρια δουλειά του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Ζαφείρη Μελά(δείτε το τέλος του ποστ).

Το κομμάτι αν και αθυρόστομο για τα δεδομένα του Ιησού γράφει κάπως το έργο του αναγόμενο στην σύγχρονη εποχή πάντα. Έτσι, ονομάζεται "Γαμώ την καλοσύνη μου" στο οποίο ο τραγουδιστής κατακρίνει τις επαφές του στο (κινητό) τηλέφωνο του, τους δήθεν φίλους του, γι αυτό και σε μία στιγμή τα σβήνει όλα και ξεμπερδεύει για πάντα.  

Ο αριστουργηματικός στίχος δεν κάνει λόγο για το facebook περιέργως, οπότε υποθετικά οι επαφές του στο facebook διατηρούνται κανονικά(;) Κανείς δεν το ξέρει. Μάλλον, είναι τόσο απογοητευμένος που θα το έκλεισε και αυτό-χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά γιατί είναι εθιστικό σαν το σκυλάδικο!