Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

"Δυνατά και Ελληνικά" Song version!

Για όσους δεν γνωρίζετε, ο άνθρωπος που έφερε σε δεινή θέση τους υποχθόνιους που επιβουλεύονται τους λαούς και κατά κύριο λόγο τους Έλληνες, ο «Λιάκο» έχει πολλά χαρίσματα και όχι μόνο κατασκοπευτική συγγραφική ή αποκαλυπτική δημοσιογραφική δεινότητα.

Κάποτε μας διηγείται ο ίδιος έβγαλε εγχειρίδιο λύσεων των διαφορικών εξισώσεων ενόσω ήτο φοιτητής και έγινε ανάρπαστο αφού οι κατώτεροι φοιτητές που ήσαν και αυτοί Έλληνες δεν μπορούσαν χωρίς το μεγάλο μυαλό του συμφοιτητή τους.


Αυτά είναι γνωστά μην συνεχίσω και αυτοταπεινωθώ από τα ανώτερα χαρακτηριστικά ενός γνήσιου Έλληνα με αίμα που τρέχει από ιχώρ. Σε μένα τρέχει κανονικό αίμα :/

Ο θαυμαστής μας ο Δημοσθένης, τραγουδάει κιόλας, και φυσικά, το τραγούδι έχει σκοπιμότητα, πατριωτική και καθήκον ενός σοφού ανθρώπου. Έτσι, με τα λίγα λεφτά που έχει έβγαλε ένα μουσικό κομμάτι, σε σύνθεση κάποιου φίλου του δίνουν στίγμα στον πολιτισμό και τις τέχνες.

«Δυνατά και Ελληνικά» ο τίτλος του. Ένας ευφάνταστος τίτλος που αποδεικνύει το ειρωνικόν «Νεοέλληνας». Ο εγωισμός, του Νεοέλληνα αλλά και η ανάγκη του ανθρώπου για παραμύθια και παρηγορία είναι εκμεταλλεύσιμη και το ξέρει ο πανέξυπνος συγγραφέας μας.

 Απολαύστε στίχο.  «…τσακίσαμε των άπιστων των βάρβαρων την ράχη».

Επεξηγήσεις για τους αστοιχείωτους:

Βάρβαροι=ξένοι=Μασόνοι=Εβραίοι=ΗΠΑ=Τούρκοι=Αλβανοί=Ιλουμινάτι=Νεφελίμ=άθεοι
….
Κλικ στο "διαβάστε περισσότερα" και απολαύστε το!