Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

2012 και άλλα!

Το πρώτο post της χρονιάς του 2012 είναι γεγονός, αφήνοντας πίσω το ξενύχτι και τις τρέλες του 2011. Σε μία χρονιά που η χώρα βρίσκεται στο έλεος, του διεθνούς κατεστημένου και της εξουσιαστικής επιβολής των δυνάμεων της αγοράς προς τα χαμηλά στρώματα της κοινωνίας, προσπαθούμε να ευχηθούμε, ατομικά, στον καθένα, να έχει υπέροχη χρονιά. Καλά κάνουμε βέβαια, αλλά δεν ξέρω πόση σημασία έχει ή κι αν είχε ποτέ. Δεν είχε, αλλά το αφήνω μετέωρο για να μην πέσω από τα σύννεφα, είμαι και λάτρης του καιρού και μου αρέσει να πετώ. :P

To 2012 βέβαια, είναι η χρονιά, για αυτούς τους ανίδεους που δεν ενημερώνονται το λέγω, όπου θα καταστραφεί ο κόσμος, σύμφωνα με ειδικούς στις συνωμοσίες αλλά και  προφητειολόγους. Βέβαια, οι θέσεις τους άλλαξαν, όσο πλησιάσαμε όντως στην εν λόγω χρονιά, και οι προφητείες των Μάγια ερμηνεύτηκαν κάπως διαφορετικά –από τους ίδιους πάντα- για να συνεχίζουν να βγάζουν ψωμί.

Αρκετά όμως με τους ημιμαθείς! Ο ειδικός, παγκοσμίως, για να μας πει τι θα συμβεί επιτέλους στον πλανήτη είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος! Ένας πραγματικός Έλλην, που δεν διστάζει να τα βάλει με την παγκοσμιοποίηση, με λάβαρο την ορθοδοξία και τον άκρατο εθνικισμό! Με τον αμέριστο συνεργάτη του εξ Αμερικής, τον Texe Marrs, είναι αυτή την στιγμή που μιλάμε, οι πολέμαρχοι του θεού ενάντια στην σκοτεινή δύναμη του αντίχριστου!


Παρεμπιπτόντως, ο «Λιάκο» μας διηγήθηκε σε μία εκπομπή, μία συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογο του για να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες λέει στο σχέδιο του θεού..
Πρόσφατα, ο Έλλην κατά προτίμηση ο Ελ, έριξε στην αγορά τα νέα του καλλιτεχνικά έργα, λογοτεχνία άριστου είδους, που αναφέρεται όμως στην πραγματικότητα. Η νέα τριλογία λοιπόν του «Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας» (Τόμος 0, 26, 27).

Όπως καταλάβατε είναι η μόνη τριλογία που έχει τόμο 0 , αφού δεν μπορούσε κάπου να την κατατάξει, το τεράστιο μυαλό του συγγραφέα. Βιβλία του μηδενός με λίγα λόγια. Σ αυτά τα βιβλία αναλύονται διάφορα μυστικά, που μέχρι στιγμής δεν τα γνωρίζαμε, αλλά σαφώς μας «έκαιγαν». 

Μυστικά, που δεν μας άφηναν να κοιμηθούμε, ούτε καν να πηδήξουμε και να λύσουμε το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. Παρά του ότι ήμασταν στο σκοτάδι οπότε δεν βλέπαμε με ποιον/ποια πηδιόμασταν!

Στο βίντεο θα δείτε και εσείς, τα μυστικά που αποκαλύπτονται και θα αγοράσετε πιστεύω την τριλογία για να τα μάθετε κιόλας.

Για παράδειγμα. «Ποιοι είναι οι 144.000;». Προφανώς, αναφέρεται στην αποκάλυψη του Ιωάννη της Καινής διαθήκης. Είναι όσοι θα σωθούν απευθείας, χωρίς την κρίση του θεού ή κατά άλλους, όσοι θα σωθούν από τον πλανήτη Γη…

Όπως γράφει η αποκάλυψη του Ιωάννη, είναι παρθένοι και άντρες! Εννοείται αυτό! Ο Δημοσθένης τους γνωρίζει, και τους αποκαλύπτει στο βιβλίο, κάνοντας τους ρεζίλι διεθνώς, θα ακολουθήσουν μηνύσεις, και η υπόθεση θα έχει πολύ πράγμα. Αναμένω. 

Θεωρεί δε, ότι η αποκάλυψη δεν είναι ασυνάρτητο κείμενο, αλλά μαθηματικά δομημένο. Ίσως, παίρνει δεδομένο, τον διανοητικό εκφυλισμό του αρχαίου Ιωάννη, και προσπαθεί να τον θεραπεύσει.

Τις υπόλοιπες ερωτήσεις-μυστικά στο βίντεο. Έχει πολύ ζουμί. Ποιοι είναι οι «υπό κάτω της γης» κ.α. (Σας απαντώ: Οι Νεφελίμ!).
Ας αφήσω να μας πει δύο λόγια και ο ίδιος(απόσπασμα), από ένα άρθρο του στον προσωπικό του ιστοχώρο. «…ότι μέσα από όλα τα τερτίπια της νέας τάξης, που μέχρι και γυμνές γυναίκες  επιστράτευσε, σφραγίζοντας έτσι και συμβολικά την πορνεία και την ανομία της»

«…Να χαίρεστε, αφού ακόμη και στους ολιγόπιστους καθίσταται σαφές, ότι αυτά που είναι γραμμένα στο "βιβλίο του Θεού" πραγματοποιούνται κατά γράμμα.[..]»

Αυτά λέει και θα στρέψει τον κόσμο εναντίον του, αντί να ακολουθήσει την ορθοδοξία. Μα, είναι δυνατόν, να προβάλλει τις όμορφες στιγμές της νέας τάξης πραγμάτων; Γυμνές γυναίκες, επιστρατευμένες (για σεξ); Ούτε στα πιο τρελά όνειρα ακόμα και του ίδιου, που το παίζει αθώος.. Δεν είναι τόσο κακή η νέα τάξη, ακολουθεί και αυτή κατά γράμμα την ανομία της παλαιάς διαθήκης (βίβλος) όπου εκεί μέχρι και πατέρας με κόρη ενώνονταν και κάνανε παιδιά!

Χαίρομαι λοιπόν που και στους άπιστους γίνεται σαφές ότι όλα στη βίβλο πραγματοποιούνται εδώ και 2000+χρόνια! Σε άλλα τόσα, πάλι η βίβλος θα δικαιώνεται όσο πιστεύεις σ’ αυτήν! Αυτή είναι η μαγεία της, δεν γερνάει ποτέ. :P

Κλείνω, με ευχές. Ας κάνω. Και εγώ.

Καλή χρονιά. Το 2012 μπήκε, και πολύ φοβάμαι ότι μας μπήκε από τον κώλο, απλά δεν το έχουμε νιώσει ακόμα, επειδή είναι «μικρό». Σταδιακά, κάτι θα καταλάβουμε.
Και τελευταία ευχή. Καλή χρονιά στον θεό, να είναι δυνατός, να φτιάχνει και σε άλλα μέρη του σύμπαντος ανθρώπους, με καλύτερες προοπτικές, από τον δικό μας.

5 σχόλια:

Punk Antifa (A) είπε...

δημΑΣΘΕΝΗΣ Λιακόπουλος...

Georgia είπε...

Γεια σου, Αεροχείμαρρε :-)
Απλά πέρασα να πω ένα γεια!
Πολύ χαίρομαι που σε ξανα"βλέπω" :-)

Καλή Χρονιά, εύχομαι!
Είτε έχει νόημα να ευχηθώ, είτε όχι,
σε κάθε περίπτωση, σου το εύχομαι :-) Καλή χρονιά.

aeroxeimarros είπε...

Κατ' αρχήν, εύχομαι από μέρους μου, τα χρόνια πολλά, και όλα τα τυπικά που ακολουθούν αυτές τις περιόδους. Συν του γεγονότος, ότι εύχομαι έντονη ζωή, αν και σε δύσκολους καιρούς!

Σ' ευχαριστώ πολύ που εκτός των άλλων, δεν ξέχασες τον χώρο μου ούτε την συνομιλία μας. Ούτε εγώ το έκανα. Η επικοινωνία με άτομα σαν και σένα, αποκτά πραγματικό νόημα!

Αν θέλεις, στείλε μου e-mail ξανά, για να το θυμηθώ, διότι φαντάζομαι πως είσαι η στο άρθρο μου " Η θρησκεία και η πραγματική της δύναμη".

aeroxeimarros είπε...

ένας λάθος πληκτρολογίου στο τέλος του ανωτέρω σχολίου μου εννοούσα: «διότι φαντάζομαι πως είσαι η Γεωργία στο άρθρο μου " Η θρησκεία και η πραγματική της δύναμη".»

Georgia είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ, με τη σειρά μου, που κι εσύ δεν ξέχασες εμένα ή τη συνομιλία μας.
Θα λάβεις μέηλ μου στα μέηλς σου.