Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Χωρίς θέμα...

Το ιστολόγιο μου. Σίγουρα από τα πιο παράξενα μέρη της εσωτερικής έκφρασης μου με συνοδεύει άλλοτε εντατικά άλλοτε με πίεση χρόνου, από τα τέλη του 2007. Ο κύριος στόχος της δημιουργίας ήταν οι προγνώσεις καιρού. Κανένα άλλο θέμα, δεν τέθηκε στην «προεκλογική ατζέντα» πριν της γέννηση του, παρά μόνον ο καιρός και η εξέλιξη του. Αρχικά, πιστό στο πρόγραμμα, ο καιρός ήταν έγνοια της στήλης. Μετά όμως ακολούθησε το χάος! Ξαφνικά, επήλθε ρήξη με τις αρχικές «δηλώσεις» του κόμματος( ΚΑ) και υποκείμενος σε πιέσεις διάφορων «ελίτ» άλλαξα στόχο, και έτσι έγινε ένα μπλογκ ποικίλης ύλης. Έτσι μπορώ να πω ότι έχω έναν χώρο που δείχνει κάποια χαρακτηριστικά της ζωής ή του χαρακτήρα μου..

Σίγουρα, ξανά διαβάζοντας τον πρόλογο που μόλις διαβάσες, φαίνεται ότι θα πω κάτι σοβαρό-τρόπος του λέγειν-. Αλλά, παραδόξως, όχι! Χωρίς να θέλω να με υποτιμήσω βέβαια, μην παρεξηγηθείς, προς θεού! Απλά, γνωρίζω ότι η επικαιρότητα τρέχει και πρέπει να είμαστε σοβαροί.

Κρίση! Όπου κι αν βρεθείς, όπου κι αν σταθείς, την λέξη αυτή θα την ακούσεις σίγουρα πλέον. Βέβαια, μακάρι και να είχαμε από λίγη, αλλά που! Αίτια και συνέπειες της κρίσης, οδηγούν σε μία καλώς εννοούμενη κρίση, του μυαλού και της σκέψης, αλλά που χρόνος τώρα για μυαλό!


Υπάρχει βέβαια, «σωτηρία». Μία έκτακτη είδηση. Η καυτή εμφάνιση της Τζούλιας στην Πάτρα! Η είδηση αμέσως από το facebook. Το οποίο, είναι ένα από τα πολλά μέσα αποχαύνωσης και αποβλάκωσης(like!). Γνωστές σελίδες που εξυψώνουν την ειδησεογραφία! Πάντα σε τέτοιες γίνομαι μέλος και φυσικά στου διαβόλου, που έχει γιο τον αντίχριστο, ο οποίος είναι gay. Μία άχρηστη πληροφορία ομολογουμένως.

256 λέξεις και ακόμα να καταλάβω γιατί γράφω το ποστ αυτό. Μάλλον επειδή, δεν μπορώ να χωνέψω την έλλειψη έμπνευσης του τελευταίου διαστήματος(αυτό το αφήνω φλου) και ίσως επειδή δεν θα έχει αναγνώστες!

Αλλά ένα σου λέγω: Η «αριστερή» κυβέρνηση που πάει να γίνει, δεν θα έχει κανένα προηγούμενο, απλούστατα επειδή, δεν είναι «αριστερή» αλλά μία μορφή εναλλακτικής εξουσίας και φιλελευθερισμός κάργα! Ναι, ρε μαλάκα! Μία «αντιμνημονιακήν» απάτη για να ελέγχει την εξ-έγερση μας.

Απίστευτο, μόλις κάτι φώτισε στον νυχτερινό ουρανό!  Τεχνητό φως, εύκολα αναγνωρίσιμο. Οπότε, ή αεροπλάνο ήταν ή UFO. Για το πρώτο, λίγο δύσκολο, δεν συμβαίνουν αυτά κάθε μέρα, οπότε μάλλον δεν είδα κάτι το περίεργο, ήταν UFO. Το ζώδιο μου σήμερα το έλεγε καθαρά, ότι θα έχω μία εξωγήινη επαφή… Ελπίζω να μείνει σ΄ αυτού του είδους την επαφή, και μην γίνει περισσότερο «στενή», επειδή τώρα, δεν έχω όρεξη για τέτοιες ορέξεις!

Κάποιος βέβαια πρέπει να κάνει και την δουλειά του κώλου. Και αυτή είναι να γράφεις οδηγίες πρωκτικού σεξ.  Στην Ευρώπη όλοι ξέρουν…. Το πρωκτικό σεξ, το ονομάζουν «ελληνικό» ! Σαφώς αυτό μας τιμά σαν Έλληνες και είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. 

Να ένας λόγος, να γίνεις πατριώτης. Φυσικά, ακόμα δεν έχουν γράψει γι’ αυτή την τιμή διάφοροι Ελληνόφρονες συγγραφείς, και αυτό τους καθιστά ύποπτους για πάρε-δώσε με τους συνωμότες μας!

Το σίγουρο είναι ένα, για να μαθαίνεις και κάτι: Δεν τίθεται θέμα ηθικής του πρωκτού παρά μόνο θέμα υγιεινής, σε άντρες και κορίτσια αυτό. Μην παρεξηγηθώ ότι κάνω προπαγάνδα δηλαδή. Είναι τόσο ατελής η φύση που ενώ έχεις ηδονές έτοιμες και αντανακλαστικές-όπως λένε οι ειδικοί ,όχι δεν το ξέρω εγώ αυτό από διαπίστωση προσωπική- το διευκρινίζω γιατί διαβάζει και η μαμά , ταυτόχρονα χέζεις κιόλας από το εν λόγω όργανο του σώματος, οπότε προσοχή.

Μετά από αυτήν την εμπεριστατωμένη ανάλυση, μπορώ να πω πως η επίδραση του αλκοόλ χάθηκε.

Μόνο η πανσέληνος μπορεί να σώσει αυτό το ελεεινό ποστ. Πανέμορφη εικόνα, με το μόνο πρόβλημα της, επιτρέψτε μου την παρέμβαση, να είναι το όργανο βασανισμού και θανατικής ποινής να ξεπροβάλλει ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: